Uitvaartondernemer
Veel gestelde vragen

Bel nu: 088 - 605 1222 (dag en nacht)

Veel gestelde vragen

Waar komen de prijzen in jullie vergelijking vandaan?
Monuta en Yarden - twee van de grootste uitvaartorganisaties in Nederland - hebben elk op hun website een uitvaartkostencalculator staan. Deze is gebruikt om de prijs te bepalen van het aanbod dat het dichtsbij het onze ligt.
Dit zijn de links: Monuta en Yarden
Hoe kan het dat Amstel Uitvaarten zoveel goedkoper is?
Ten eerste hebben wij geen grote logge organisatie en een kapitaal kantoorpand. Daarnaast zijn wij geen uitvaartverzekeraar. Wij hebben dus op geen enkele manier baat bij een kunstmatig hoge prijs om een dure verzekering te verkopen. Ten slotte zie je in de bovengemoemde kostencalculators direct dat je bij de "grote drie" direct al met "basiskosten" van zo'n €2500 wordt geconfronteerd zonder dat er ook nog maar een keuze gemaakt is. Voor dat bedrag kunnen wij een complete crematie verzorgen.
Kan ik nú bellen om een sterfgeval te melden?
Ja hoor, de dienstdoende uitvaartondernemer zit klaar om je verder te helpen. Je hoeft niet bang te zijn dat je iemand wakker belt ofzo.
De overledene heeft een naturaverzekering. Kan Amstel Uitvaarten toch de uitvaart regelen?
Ja, in de meeste gevallen kan de factuur van Amstel Uitvaarten gewoon worden ingeleverd bij de uitvaartverzekeraar. Neem in geval van twijfel even contact op.
De overledene had geen verzekering. Wat kunnen jullie voor ons doen?
Het is natuurlijk vervelend als er geen verzekering is, maar een uitvaart hoeft ook geen duizenden euro's te kosten. Als we alles wat niet noodzakelijk is weglaten, dan kunnen we voor €1795,- al een crematie verzorgen. Vraag naar de mogelijkheden.
Kan een crematie ook in het weekend plaatsvinden?
In veel gevallen kan dat wel, maar het hangt af van het crematorium. Neem even contact op dan zoeken we het uit.